BBQ HUIS CRETA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BBQ Huis Creta. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 20:45 Online besteld, zelf opgehaald, stond op tijd klaar. Het gerecht was erg lekker! Kortom, aanrader!
26 mrt 2024 om 12:59 Besteld om 20.00, kwam aan om 21.30. Het eten was letterlijk koud, satésaus kon je geen saté noemen. Patat veel te zout. In de app gaf ik aan met €20 te betalen maar bezorger had niks terug dus was ik verplicht fooi te geven. 1 keer en nooit meer
10 mrt 2024 om 8:25 1 keer en nooit meer, gyros kon je niet eens op kauwen en was totaal niet "grieks" gekruid, was 1 bonk vet en het was nog eens ijs en ijskoud ook en omdat we in een hotel zaten hadden we geen mogelijkheid om het op te warmen.. erg jammer 40 euro weg.
7 mrt 2024 om 9:42 Erg goed eten, een aanrader!
15 feb 2024 om 10:52 Erg lekker enkel patat was mega zout dus die weggegooid maar de rest was heerlijk
10 feb 2024 om 22:27 Het eten was heerlijk, goed warm en knapperig, zelfs de frietjes en dat is knap!
8 feb 2024 om 19:44 Ik heb nog nooit zulke gyros gehad. Leek eerder op Doner. Souvlaki zat een bijsmaak aan ,ik vermoed dat het te lang ingevroren is geweest. Voor ons eenmalig maar nooit meer.
6 feb 2024 om 18:21 De bestelling werd exact op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Top! De patat was iets te donker maar nog net eetbaar. Mixed grill + toebehoren smaakte heerlijk.
1 feb 2024 om 19:13 Top. Smaakte heerlijk. Alles was mooi en goed verpakt. Hierdoor alles goed warm.
23 jan 2024 om 11:10 Eten was bizar lekker. Friet is knapperiger als je het daar eet, maar dat gebeurt nou eenmaal als je het verpakt. Er zijn echt heel weinig tenten die hier tegen op kunnen als je wilt bestellen!
15 jan 2024 om 20:14 Bezorging was netjes op tijd! De rest was minder. Dikke zwarte verbrande grill strepen en nogal donkere patat frites. De kipfilet saté was ook met kip dijen ipv filet. Snelle service maar 1 keer en nooit meer
7 jan 2024 om 20:08 Bezorgtijd ongeveer 80 minuten (op een zondag). Aan de lange kant. Eten was smakelijk, wel vrij kleine porties.