BBQ HUIS CRETA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BBQ Huis Creta. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 19:57 Bijna anderhalf uur moeten wachten op de bestelling. En dat het aan kwam was het gewoon koud. En niet meer om te eten. Is de eerste en laatste keer dat ik daar besteld heb
18 mei 2024 om 20:17 Klasse!
16 mei 2024 om 19:24 Mijn extra bestelde tzaziki zat helaas niet bij de bestelling en het bakje van de maaltijd viel direct uit elkaar, het vlees lag onder in de tas.
15 mei 2024 om 19:36 Bestelde een 2 persoons gerecht. Die ik makkelijk in mijn eentje heb opgegeten. Gyros was zeker niet voor 2 personen. De stukken vlees verschilden in maat. Bezorging duurde lang en eten was lauw. Bovendien was het niet lekker. Jammer. Nooit weer...
1 mei 2024 om 22:29 Eten was heerlijk en snel klaar. Ga er zeker nog is bestellen
30 apr 2024 om 19:23 Iets van wat wij besteld hadden was op. Wij werden keurig gebeld en het was weer lekker. Kleine kanttekening.....mag wat ons betreft meer gekruid....echt Grieks zeg maar
28 apr 2024 om 19:03 Heerlijk eten en snel bezorgd
12 apr 2024 om 20:45 Online besteld, zelf opgehaald, stond op tijd klaar. Het gerecht was erg lekker! Kortom, aanrader!
26 mrt 2024 om 12:59 Besteld om 20.00, kwam aan om 21.30. Het eten was letterlijk koud, satésaus kon je geen saté noemen. Patat veel te zout. In de app gaf ik aan met €20 te betalen maar bezorger had niks terug dus was ik verplicht fooi te geven. 1 keer en nooit meer
10 mrt 2024 om 8:25 1 keer en nooit meer, gyros kon je niet eens op kauwen en was totaal niet "grieks" gekruid, was 1 bonk vet en het was nog eens ijs en ijskoud ook en omdat we in een hotel zaten hadden we geen mogelijkheid om het op te warmen.. erg jammer 40 euro weg.
7 mrt 2024 om 9:42 Erg goed eten, een aanrader!
15 feb 2024 om 10:52 Erg lekker enkel patat was mega zout dus die weggegooid maar de rest was heerlijk